Перейти до вмісту

Природний газ

ТОВ «ЛЕЙН» – молода компанія, яка прагне активно діяти на ринку природного газу. Наша мета – надійно та безперебійно забезпечувати споживачів природним газом та будувати енергонезалежність України разом. Наша унікальна пропозиція – індивідуальний підхід для непобутових споживачів, підприємців, підприємств малого та середнього бізнесу, надання необхідного ресурсу природного газу без зусиль у найкоротші терміни.

Вам не потрібно відвідувати офіс компанії або відділення банку, чекаючи у черзі з оригіналами документів. Достатньо укласти Договір, замовити номінацію та зробити оплату – про все інше ми подбаємо самі.

Ми націлені на довгострокову співпрацю з нашими клієнтами, тому пропонуємо найвигідніші ціни на ринку та лише позитивні враження від наших послуг.

ТОВ «ЛЕЙН» постійно працює над самовдосконаленням, з метою забезпечення високого рівня послуг для наших споживачів.

Відповідно до законів України «Про ліцензування видів господарської діяльності», «Про ринок природного газу» та постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від ХХ.ХХ.2022 року №________, ТОВ «ЛЕЙН» була видана ліцензія на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.